100% Tevreden bruidsparen. Lees wat zij over Trendy Trouwfoto schrijven

Onlangs hebben we elkaar mogen ontmoeten tijdens het huwelijk van Berry en Marije. Toen ik je zag dacht ik gelijk al; dit worden gave foto's. Je straalde uit dat je precies weet hoe je het wilt hebben, de ervaring droop er vanaf. Ik was enorm benieuwd naar het eindresultaat en... wow. Ik was zo enorm verrast! Wat heb je een fantastische foto's gemaakt! Ik vind ze geweldig!

 

Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS): Carina Roemers

Op een woensdagmiddag naar Almere. Hond mag mee? Geen probleem, gezellig … De ontvangst was hartelijk en we konden het meteen goed vinden. Rosalie heeft een visie die ons aansprak. Het hoeft allemaal niet zo stijf, foto’s met humor, een grapje, op onverwachte momenten gemaakt. Maar altijd stijlvol en met smaak.

 

Tijdens de eerste afspraak hebben we veel foto’s bekeken op de computer, albums bekeken, het dagprogramma ruwweg doorgesproken. Maar ook hebben we van gedachten gewisseld over de verwachtingen van en naar elkaar. Je hebt immers op de belangrijkste dag van je leven continu een vreemde fotograaf op een paar meter afstand van je.

Rosalie komt ruimschoots met allerlei opties en bij alles is de keuze geheel vrij. Ook opperde ze een tweede fotograaf, zodat geen belangrijk moment tijdens de trouwerij gemist zou worden. We gingen met een fijn gevoel de deur uit. Goed geinformeerd, geinspireerd, maar alles nog geheel vrijblijvend.

 

De tweede afspraak was gelijk weer gezellig. We hadden inmiddels besloten om ook Rutger erbij te boeken. We wilden namelijk geen videoreportage en zo zouden we van twee fotografen twee visies van hetzelfde moment krijgen. Zeg maar, de een voor de details en de ander voor de sfeer. Op deze wijze zou het te worden trouwalbum een mooie weergave van de bruiloft gaan worden.  Het programma bespraken we nu wat meer op detail. De keuze voor het album konden we nog niet maken, maar dat was geen probleem. Neem rustig de tijd. We kregen wat huiswerk mee: Maak een lijstje van mensen die op de foto moeten, zoek wat leuke plekjes op de locatie uit voor een paar mooie shoots. En Rosalie dacht met alles mee. Zorg voor doorzichtige paraplu’s in geval van regen. Hoe staat de zon ten opzichte van de locatie?

 

De dag zelf was een feest met de fotografen. Het was een vrolijke drukte om ons heen. De fotosessie liep als vanzelf. In een ontspannen sessie werden er op verschillende locaties prachtige foto’s van ons geschoten. We voelden ons op een prettige manier gestuurd. Even knuffelen! en daar klikten de camera’s weer. Doe maar net of wij er niet zijn. Niet gemakkelijk met drie lensen op je gericht, maar toch lukte het ze om ons volstrekt op ons gemak te laten voelen. Vrolijke foto’s, stijlvolle foto’s, chique foto’s, romantische foto’s … alles werd vastgelegd. Mooie bordesfoto’s met de familie, serieuze, maar ook met een knipoog. Tijdens de ceremonie waren ze onzichtbaar aanwezig, ze hoefden ook niet steeds door de trouwzaal te rennen om dat ene moment vast te leggen. Ook de gasten reageerden enthousiast op de drie fotografen.

 

Toen kwamen de foto’s. Daar waren we stil van. Moeten we hier een keuze uit maken voor het album? Het was bijna ondoenlijk en we zijn er ook weken mee bezig geweest. Geen enkele druk vanuit Almere dat we toch eens op moesten schieten. Uiteindelijk hebben we een mooie selectie kunnen maken en ook het type fotoboek uitgezocht. Rosalie kon aan de slag.

 

Het eindresultaat is prachtig geworden. Ruim 80 foto’s met een mooie lay-out in een schitterend album. Het ligt te pronken op de salontafel. Het is een waardevol aandenken aan wat echt de mooiste dag van je leven is.

 

Trouwen doe je maar een keer in je leven, zeggen ze. Maar wij zouden het zo nog eens doen, alleen al om Rosalie en Rutger er deze dag weer bij te kunnen hebben. Lieverds zijn het …

(ingekort) zie de foto's

Wow, wat was het geweldig om Rosalie als fotograaf op onze trouwdag te hebben.

Bij het eerste gesprek in Almere was het direct duidelijk dat we graag met Rosalie in zee zouden gaan. Rosalie haar; Professionaliteit, Enthousiasme, Creativiteit, Ervaring, Liefde voor fotografie en mensen sprongen er voor ons duidelijk uit.

Er werd goed met ons meegedacht en er werden leuke creatieve ideeën aangedragen om op de dag zelf te kunnen doen.

Wij kregen een week voor de bruiloft te horen dat we het bruidspaar van de maand waren en we voor hetzelfde geld 2 fotografen op de bruiloft kregen. Op de dag zelf waren het er zelfs drie, want er kwam ook nog een leuke stagiaire bij. Al met al was het erg leuk en gezellig met de fotoshoot. Rosalie is op de juiste tijden op de voorgrond en op de juiste tijden ergens op de achtergrond om mooie foto’s te maken. Heel prettig! Rosalie en Rutger zijn heel spontaan, enthousiast en een heel erg goed team die op elkaar is ingespeeld. Hun nauwe samenwerking heeft geresulteerd in hele mooie foto’s.

Onze gasten vonden het super leuk hoe ze iedereen voor de camera kon laten schitteren. Helemaal toen alle daggasten gevraagd werden om te gaan rennen, vrouwen met de schoenen in de handen.

Dit gaf een leuke en ontspannen sfeer al aan het begin van de dag. Rosalie heeft een hele mooie bijdrage geleverd aan een ontspannen, leuke en toch hele speciale dag in ons leven.

Het boek dat Rosalie heeft ontworpen is echt boven verwachting. Rosalie heeft de gave om een verhaallijn al in de dag op te zetten en dit heel mooi te verwoorden door de foto’s in het boek te presenteren!

We waren zeer kritisch naar goede foto’s, maar ook een klik met de fotograaf, en een zekerheid dat dit helemaal goed ging komen op de dag zelf. Door het hele traject heen, van begin tot het einde heeft Rosalie alles heel goed begeleid. Wij raden Trendy-trouwfotografie iedereen aan.

Reportage van Hans en Olga zien, klik hier:

 

Een tikkeltje zenuwachtig reden wij richting Almere naar Rosalie. Aangekomen werden we hartelijk ontvangen en kregen we direct een goed gevoel over het onderlinge contact en de kennismaking. Met een bakje koffie en heerlijke bonbons (het was omstreeks Valentijnsdag!) liet Rosalie ons vele voorbeelden zien van haar werk, de mogelijkheden van bruidsfotografie, slideshows en verschillende soorten albums, heel duidelijk!

Wat wij heel fijn vonden is dat Rosalie ons het woord liet doen, ze hoorde ons verhaal aan en vulde dit aan met haar praktijkervaringen.

Ze vroeg wat we wilden terugzien op de foto’s, dat was beslist; Liefde, lol en het ‘gewone’ leven wat doorging op onze trouwdag. Ze was helder en duidelijk over ons gezamenlijk doel op de trouwdag en al zou het regenen, het zou een prachtige dag worden! Na alle planning rond en alle zaken geregeld reden wij wederom naar Almere voor het 2e gesprek. Wederom was het welkom zeer hartelijk, en groeide het verlangen naar de grote dag door alle enthousiasme. We hadden er allemaal zin in!

Op de dag zelf ging Rosalie direct met haar 2 collega’s aan de slag. Terwijl ik in de jurk werd gehesen werden er buiten ook foto’s gemaakt. Spannend! Ik mag Rosalie graag en het voelt dan ook raar om te zeggen dat ik de hele dag geen ‘last’ van haar gehad heb. Wat ik bedoel te zeggen; het was soms net of ze er niet was, wat de mooiste foto’s opgeleverd heeft! Ook de spontane ideeën ter plekke waren top! (Denk aan; springende mannen van 2,5 meter hoogte, bouwplaatsen, ‘lopende’ foto’s..)

Het leuke van meerdere fotografen is dat er van alle kanten foto’s gemaakt worden, iets waar wij veel waarde aan hechten achteraf.

Vrij snel na het trouwen kregen wij een aantal sneak preview foto’s om al te mogen showen aan onze vrienden op Facebook. Dit was sneller dan verwacht! Ook de app was erg leuk, werkt prettig en de foto’s zijn zo mooi duidelijk. Uit zoveel leuke foto’s was het nog moeilijk :-) kiezen. Het boek was snel klaar en Rosalie deed de moeite om het zo snel mogelijk bij ons te krijgen, heel lief. WAUW! Wat een mooi boek. Het is zó anders dan op de computer.. en nu, 6 maanden later, is het nog steeds een feestje om het boek te bekijken, je bent weer even terug op 12 juni 2015.

Ik kan Rosalie wel 100x bedanken voor wat zij heeft betekend op onze trouwdag. We hebben echt genoten van alle foto’s, het zijn net allemaal kleine cadeautjes.

We zijn heel erg blij dat we voor jou gekozen hebben. Dat jullie met z'n 3en kwamen was helemaal een verrassing zeg. We krijgen zoveel complimenten, erg leuk. Je bent een topper!!

Groetjes van ons. Karen en Robert

Wat een waanzinnig gaaf album heb je ervan gemaakt!! Echt super!!

 

Ik ga er de komende dagen nog een paar keer extra goed voor zitten, maar het is 100% een weergave van de dag met al haar waardevolle momenten.....heel erg knap gedaan om dat op deze manier zó te vangen in een album..........mijn oprechte complimenten! Op en top vakmanschap en klasse!!

 

Bijzonder mooi gedaan vind ik de grote portretten aan het einde en de ceremonie in het midden. Ook juist het contrast met de kleine beelden maken het geheel 'spannend' en stijlvol. Zo zijn er nog erg veel 'ohh en ahh's' te noemen. Het boek vangt alle momenten van de dag en is voor ons meer dan compleet op deze manier.

 

Ik ben erg blij dat we enerzijds een aantal voorkeur foto's aan je hebben aangegeven, maar vooral ook jou de vrije hand hebben gegeven wat betreft de verdere invulling en vormgeving. Kortom: prachtig gelukt en met liefde gemaakt, zo voelt het!!

 

Dank je hartelijk voor alle goede zorgen en je scherpe oog voor de dierbare details.

 

We zullen je naam nog vaak noemen hoor!  Veel groeten uit Zwolle, Ellen (en ook namens Hans natuurlijk)

We hebben er van genoten terug te kijken naar het verhaal van onze trouwdag. Wat ziet het er allemaal schitterend uit zoals je het hebt verwerkt in het fotoalbum! Het ziet er allemaal ongedwongen en sprankelend uit.

 

Je hebt er een nat pak aan over gehouden op dat moment, maar de foto van de koets in de regen is groet klasse!!

Kortom we zijn er heel blij mee.

Vriendelijke groet,

Erik en Agatha

Allereerst nogmaals hartelijk dank voor je aanwezigheid tijdens ons huwelijksfeest! Je manier van aanpak was helemaal zoals wij dat verwacht hadden en we kregen erg veel complimenten van onze gasten dat wij zo’n leuke, spontane fotografe hadden! Veel gasten waren erg te spreken over de foto’s die net wat anders waren dan anders. Lekker niet stijfjes poseren!

Groetjes Esther Barreveld-Bontekoe

Ik zit hier stiekem bijna te janken zo mooi. Echt, je hebt de hele dag inclusief alle details enorm goed weten vast te leggen. Het album geeft ook een mooie impressie. Dankjewel. Er gebeurde inderdaad heel erg veel. Door de kids maar ook omdat we de ambtenaar, wijzelf, ouders en vrienden de dag samen zo persoonlijk maakten. Je kan het zo gek niet bedenken of het was er. Dus daarom extra knap dat het je lukte alles vast te leggen. Top. Nu snel aan iedereen laten zien!

 

Liefs Chantal en Peter

Jouw vrolijkheid en betrokkenheid is voor ons heel belangrijk geweest en geeft ons nog steeds een ontzettend goed gevoel.

 

Samen met het schitterende album is het in één woord geweldig en we willen je daarvoor dan ook nog heel hartelijk bedanken.

 

Groeten Marcel en Maaike

Na mijn reeks nachtdiensten heb ik alles eens even rustig kunnen bekijken en dan heb ik het nog niet eens allemaal goed gezien! Zo veel, maar ZO LEUK!!!! Geweldig!

 

Je hebt bepaalde dingen vastgelegd die ik al een beetje vergeten was, mij ontroeren, enorm grappig zijn of weet ik veel wat voor leuke momenten allemaal.

 

De foto dat mijn grootvader de auto in leunt! Voor mij een speciaal moment omdat hij iets leuks zei! En door jouw foto zal ik het zeker niet vergeten! SUPER!!!

 

Groetjes Jasper en Marijke

Wij zijn een beetje laat met een reactie maar zo lang moesten we bijkomen van de indruk die het schitterende fotoalbum bij ons heeft achtergelaten. Wij hebben nog nooit zulke reacties van vrienden en familie ergens op gehad, iedereen deelt onze mening hierin, het is schitterend, apart, uniek, voor eeuwig! Elke keer als we het terugkijken beleven we de dag opnieuw, waanzinnig werk heb je geleverd. Nogmaals ontzettend bedankt en misschien tot ziens!

Liefs Sebas en Kim

Nelleke en Dirk;

Wauw..de foto's zijn echt mooi! We zijn er heel blij mee en hebben de slideshow al trots aan een aantal mensen laten zien die allemaal enthousiast waren :D

Het is echt een compleet verslag van de dag met leuke verhaaltjes erin :D en iedereen staat er op, helemaal top! Sommige foto's, van details bijvoorbeeld, vind ik ook echt een prachtige bewerking hebben, kunnen zo in een glossy.

De foto’s zijn echt super. Je bent een kunstenaar hoor, ik vind het altijd vreselijk om gefotografeerd te worden omdat ik vind dat ik er altijd idioot op sta. Dit is voor het eerst in mijn leven dat ik zelfs kan zeggen dat ik mooi op de foto sta. Geweldig!

 

Nogmaals hartelijk dank dat je zo spontaan alle tijd voor ons maakte en voor het geweldige eindresultaat.

Groetjes, Aryan en Hetty

Heey Rosalie,

 

De foto's zijn echt super gaaf geworden!! en super leuk, het gaat echt heel moeilijk worden met kiezen..!!

Je hoort snel van ons, welke foto we hebben gekozen.

sowieso hartstikke bedankt!!

 

Dikke kuss,

Ilse Versluis

 

PS. Waren trouwens echt top foto's allemaal, We lagen in een scheur thuis.

Na een korte first-honeymoon trip in Rome zijn we weer terug in het land. We hebben de afgelopen dagen nog een begin gemaakt met het afkicken van onze geweldige trouwdag.

We willen jou daarom uit het diepst van ons hart bedanken voor de bijdrage om onze dag tot een waar succes te maken.

We hebben genoten van de wijze waarop je al de foto's hebt gemaakt en we zijn super verwachtingsvol naar de resultaten!! Erg spannend!!

Voor de mogelijke toekomstige feestjes en gebeurtenissen weten we bij wie we aan moeten kloppen.

Nogmaals dank en wie weet tot snel.

Liefs, Jan-Willem en Michel Broekhuis-Timmers

Hallo Rosalie,

 

Nou we hebben gisteravond het boek nog een aantal keer (met diverse mensen) bekeken. Hoe vaker je het ziet, hoe meer details je ziet en hoe mooier het boek wordt, geweldig! Het leuke is dat iedereen ook weer zijn eigen herinneringen en verhalen heeft die bij het bekijken van het fotoboek naar boven komen.

 

'Even' het fotoboek bekijken zat er dus niet in.............

Vriendelijke groet, Gerko & Aly

Wij hebben al meerdere foto’s bij Rosalie laten maken naar grote tevredenheid. Het was dus ook gelijk een optie om de foto’s voor ons trouwen door Rosalie te laten maken (ze heeft ten slotte ook de foto gemaakt waardoor wij nu samen zijn ;-))

We werden prettig ontvangen in de studio en hebben daar veel van haar werk kunnen bekijken. Alles verliep ontspannen en er werd echt de tijd voor ons genomen! Alles was bespreekbaar van idee tot de uiteindelijke planning!

In het tweede gesprek hebben wij nog even naar de haalbaarheid van onze planning gekeken en het fijne was dat Rosalie met ons mee dacht en aan kon geven wat wel en niet haalbaar was. Prettig email contact en snel antwoord ook tussendoor nog waar nodig. Op onze trouwdag waren Rosalie, Rutger en een stagiaire aan het foto’s maken. Dit was heel prettig, alles verliep heerlijk ontspannen en het resultaat is prachtig. Ook de gasten waren enthousiast en vinden het resultaat prachtig.

We willen jou, en dus Trendy Trouwfoto van harte aanbevelen,

Romy en Klaas

Deel je ervaring met Trendy Trouwfoto op "The perfect Wedding"

Je maakt het toekomstige bruidsparen hiermee makkelijker om te kiezen